Premieredag

Det ER bare en vild uge. Og jeg glæder mig til på søndag at ligge under dynen og tie stille hele dagen, men indtil da nyder jeg alt det andet i fulde drag. I går var den store premiere så på Forestillingen Mødre på Folketeatret. Det var FANtastisk at se, og jeg er slet ikke kommet mig over at have været med til at skrive noget så fantastisk. Forestillingen var udsolgt inden premieren (!) og nu er der så slået en række ekstra forestillinger op, hvis man er hurtig. Klik her, hvis du vil nå at se det.

 

Her står jeg i kullisserne lige inden forestillingen begynder.

 

Showet er i gang.

2 kommentarer

  1. Og din bog har fået en flot anmeldelse i Politiken . Det kører sgu for dig!

  2. Øh hvorfor kommer mine smileys ikke med i opslaget? Det behøver du ikke at svare på…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *