Damens Første Dag

I går kom hun så endelig – Damen i Midten. Det er to års arbejde on / off og hele tiden med den bog, og jeg kan vist ikke helt beskrive hvor nervepirrende denne del af processen i virkeligheden er. Nu er den ude, og andre mennesker skal meget gerne kunne forholde sig til den. Men synes læserne historierne er lige så gode som jeg syntes, og synes man at det er lige så vigtigt at forstå betydningen af at vi kvinder slap korsettet som jeg synes? Er håndmixerens indtog i køkkenet lige så dramatisk for andres blik på kvindens opgaver i hjemmet, som jeg synes? Jeg håber det!

Dagen i går gik med almindeligt arbejde, men så også en visit hos P1 Morgen, og en hos Go Morgen Danmark. En tur ind på forlaget Gad, og så et besøg hos Magasin du Nord Museum hvor der var et lille arrangement for dem, der er tilknyttede der. Og så skulle jeg egentligt have drukket drinks med mine kollegaer, men i stedet gik jeg hjem, og der fandt jeg Femina. Som har brugt seks fantastiske sider på et særligt glimt ind i bogen; her er et af de smukke opslag fra Femina uge 15:

Og her et billde af mig på vej ind til Go Morgen Danmark, hvor vi talte om kvinder og modehistorie, og hvordan kvinders muligheder afspejler sig i moden:

5 Comments
Previous Post
Next Post