Forår i Barcelona + Nogle rejsetips

For to uger siden rejste jeg foråret i møde i Barcelona. Jeg har ret blandede erfaringer med den by – jeg er blevet bestålet ikke bare én, ikke to, men hele tre gange i dén by, og ja, hver eneste gang var jeg ung, dum og midt i en slags fest. Jeg har været der på arbejde nogle gange, og hver gang har det været sådan en lidt kaotisk oplevelse, men sidst var jeg afsted med en kyndig rejsemakker, der i dén grad vidste hvor man skulle gå hen.

Vi boede på Hotel Casa Bonay, som har nogle virkeligt fine, ikke store, værelser, men mest af alt adgang til en vidunderlig tagterrasse, som billedet i toppen af indlægget her er fra. Virkeligt skønt. Om sommeren er der også en bar dér på toppen, som serverer snacks, vin, drinks og kaffe. Du kan klikke dig videre til hotellet her.

Billedet her er fra morgenmadsrestauranten.

En af dagene var der 17 grader, så man kunne faktisk sidde ude og nyde et glas vin, og dét gjorde vi på en af de meget hyggelige caféer langs shoppegaden Passeig de Gracia, hvor man kan finde spanske modebutikker, men også internationale high end brands.

(Cardiganen er fra Baum und Pferdgarten og fås her. Tasken har jeg fået af min søster i julegave og er fra Jerome Dreyfuss).

Vi nåede at være ude at spise; og gik hen på El Nacional som er en nedlagt busgarage ved Passeig de Gracia, som har fire restauranter. Det er stort, højlydt og ganske uformelt, og vi satte os på tapasrestauranten i baren. Man kan godt skulle vente på et bord, så det skal man lige vide inden man går derhen. Maden var perfekt, og det er sådan en god måde at spise på, når den ene lille ret efter den anden bliver serveret. Du kan læse mere om stedet her.

Inden vi gik ud havde jeg lige tid til at tage pænt tøj på, og fordi det sker så sjældent at jeg skal ud-ud, så må jeg indrømme at jeg virkeligt nyder den del også. Lige dresse lidt op og hoppe i hælene, huske læbestiften og nyde det.

Billederne er taget på hotellet, hvor der var plantet smukke grønne planter i kar og krukker overalt.

Og her: Et par snapshots mere af maden på El Nacional. Virkeligt fint, og jeg er på ingen måde færdig med Barcelona; faktisk tænker jeg at der ikke behøver gå længe før jeg skal forbi igen…

 

2 kommentarer

 1. Sikke et fint hotel – kunne man godt få lyst til at prøve 🙂 Tak for tip!
  Ligger det centralt og er morgenmad inkluderet i prisen (kan jeg ikke helt se på deres hjemmeside)?

 2. Hej Karin,

  Det er vist lidt forskelligt, i forhold til hvilket tilbud man køber.
  Skriv endelig til dem, de plejer at svare hurtigt,
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *