Foto-dag

Da jeg gik ud af hoveddøren i morges døde jeg lidt. Hvad hulan er det for en kulde? Jeg kan nærmest ikkehuske hvornår det sidst har været så koldt; altså koldt nok til at øjnene løber og tænder fryser! Men himmelen er høj og luften er klar og jeg er sikker på vi allesammen har rigtigt godt af at mærke noget andet end den grå sump.

Men så er der det med frakken, som jeg nok skal holde op med at tale mere om. Til gengæld følte jeg mig virkelig fin mandag morgen, da Christina Wedel havde lagt min makeup og fotograf Mew tog billeder af mig til en artikel, på mit kontor. Det var sjovt, der var god stemning, og de to damer er virkeligt dygtige, og det gør faktisk at man ikke kommer til at ligne én der hellere ville være et andet sted.

Og så lærer jeg noget hver gang. Noget om makeup, men også noget om lys. Noget om, hvordan man lige gør sig umage for at slappe af mens man er i situationen, selvom det faktisk ikke er så nemt endda.

5 Comments
Previous Post
Next Post