Tak: Om hverdag, andre kvinder og om utilfredshed og det modsatte

Først og fremmest: TAK – tak fordi I derude har taget så fint imod serien, hvor en masse kvinder deler deres hverdagsliv med os andre. Jeg har fået virkeligt mange forespørgsler på, hvorfor jeg ikke spørger til kærlighed, sex, intimitet og hvordan man passer det ind i hverdagslivet. Og det er sådan set ikke fordi det ikke er vigtig(st); overhovedet ikke, men fordi jeg (og mange andre) interesserer mig voldsomt for det praktiske, for lykken i det, for hverdagen og lykken i den. For hvordan man får et liv man er glad for. Jeg har skrevet mange sider i min bog ManiFest om utilfredshed, og om at mange kvinder i min generation oplever at livet har formet sig grundlæggende anderledes end man havde forventet. At der er mere opvask og vasketøj og langt mindre eventyr. Jeg tror på rytmen i hverdagen, og på de mange afstikkere, og på at samle, dele og nyde alt det man kan. Og jeg er klar over at jeg sagtens kan tale om hverdag, når jeg lever et gøglerliv, og ikke altid har en. På den anden side, kan det også være ganske opslidende ikke at have den. Nå, men tilbage på sporet, for jeg har samlet MANGE historier ind, og flere er på vej.

Jeg mangler nogen med udeboende børn, så hvis du kender en der har lyst til at være med, så send mig en mail på julia@lahme.dk.

Billedet ovenfor handler om at samle, tror jeg. Og om gøglerlivet, for søndag morgen til mandag eftermiddag holdt jeg kursus i Tisvilde, på Helenekilde Badehotel i Tekstforfatteri. Dét kursus holder jeg en gang om året og det er en meget stor fornøjelse. Du kan melde dig til Lahmes MiniMagasin her, og modtage info om kurser, men også om trends og tendenser.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *