Om tid – og om at have den ind i mellem

En af de helt storen fordele ved at arbejde sammen med sin søster er, at der ind i mellem er oplevelser af de særlige, at dele. Faktisk er det ganske paradoksalt, for selvom vi i princippet deler hverdagen er vi alt for sjældent sammen, alene, og uden et skrivebord, et mødebord eller en computer. I den forgangne weekend havde vi et par arbejdsrelaterede ting vi skulle sammen – og denne gang i paris. Det var det vildeste treat; for der var nemlig tid. For det første delte vi hotelværelse, og for det andet gik vi for det meste fra sted til sted, og det var simpelthen så vidunderligt bare at kunne snakke, være alene, og se på fine huse og pæne butikker sammen.

Vi er så vandt til at have travlt sammen, at man nogle gange glemmer at det fineste er, når man ikke hele tiden skal skynde sig, tale hurtigt, eller lige udveksle oplysninger om noget presserende. En af grundene til at jeg elsker mit arbejde, er de mennesker jeg følges med, og min søster er en af dem, men at følges ad uden for kontoret var virkeligt også dejligt, og føltes faktisk helt nødvendigt. Det gjorde de smukke parisiske kager også.

3 kommentarer

  1. Jeg vil også have en søster ! – og en tur til Paris… – og sådan en kage….. Lyder skønt!

  2. Det er nok også en af udfordringerne for de fleste af os, hvis man skulle arbejde sammen, når man er i familie. For min egen del er min søster og jeg eksperter i at trykke på hinandens knapper. Jeg vil jo altid påstå, at jeg gør det mindst – men sådan er det formodentlig at være søskende.
    At vi skal turde nyde hinandens selskab, men også erkende, at det ville gå HELT galt, hvis vi sad på samme kontor. Dog skal det siges, at vi med tiden ER blevet bedre til at undlade, at trykke på de nævnte knapper, men ikke desto mindre må jeg beundre, at I to kan få det til at fungere, og især, at du gav dig tid til at nyde oplevelsen, og dele den med os læsere.
    Det er altid til stor inspiration, at dine artikler vækker til eftertanke. Tak for det. 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.