En aften ude (i Paris)

Det sker nærmest ALDRIG – at jeg kommer ud. Sådan i fint tøj, makeup og høje hæle. Men så skete det så lige i lørdags. Når man er afsted med en mad-dame, som Anne-Sophie (som arbejder professionelt med fødevarer og som kogebogsforfatter), så er en stor del af researchen at smage på ting. Så det gjorde vi i Paris. Lørdag aften var temaet sardiner, ansjoser og østers, men inden da, havde vi faktisk en hel time til overs i programmet til at skifte tøj og hold nu op hvor var det også hyggeligt! Hvornår er det lige – i voksenlivet – at man gør sig klar til at gå ud sammen? Never ever. Det plejer at være fem minutter alene på badeværelset, mens nogen råber at man skal skynde sig, og den aften, der var der faktisk tid. Maden var fantastisk, men det var helt ærligt nærmest sekundært.

 

 

 

6 Comments
Previous Post
Next Post