GAVEREGN: Vind Essie lak + Om at prøve noget nyt

Dette indlæg er sponseret fordi Essie står bag gaverne til vinderne – jeg modtager ikke penge for indlægget.

Da jeg var 15 opdagede jeg neglelak – ikke i rød eller rosa, eller i nogen anden forsigtig farve, men i grøn, gul, blå og ja – sort. Jeg elskede, elskede elskede den sorte farve, og jeg følte mig virkelig cool med den på.  Så da essie spurgte om jeg ville være interesseret i at dele den dybeste sorteste farve ud, sagde jeg naturligvis ja.

(Nederst i indlægget her kan du deltage i lodtrækningen om én ud af fem lakker. )

Men først skulle jeg jo også selv lige prøve den på.

Og her går det jo så op for mig, at jeg er en vanedyr. For mine negle er altid røde. Eller orange, men ikke tit nok blå, grønne eller sorte – og man må ikke blive sådan en dame! Én der ikke kan prøve noget nyt og stivner i, hvad man synes er pænt! Så derfor har jeg så selv prøvet den sorte af, og jeg er faktisk (overaskende vild med den). Og så er der den anden side af lak – for mig er det den absolutte luksus at have tid til at lægge neglelak, og hvis du vil se hvilken slags uge jeg er i gang med, plejer hænderne at afsløre det. Jeg har travlt for tiden. Sådan så de ud inden jeg gik i gang:

Efter at have fjernet de røde rester brugte jeg essie licorice – men faktisk er resultatet du ser her allerede efter kun en enkelt gang lak.

Efter den sorte brugte jeg (som jeg altid gør) essies gel setter topcoat – den giver ekstra glans og får lakken til at holde endnu længere. (Pegefingerringen er forresten her fra)

Det er denne sorte smukke lak du kan vinde, hvis du lægger en kommentar her i indlægget senest søndag aften klokken 20.

52 Comments
Previous Post
Next Post