Bogforum – 2017

Weekenden handlede for mig KUN om BogForum. Jeg blev interviewet om Kolonihaveliv to gange; først af Anne Sophia Hermansen og dernæst af Sine Gerstenberg. Jeg har selv interviewet i ét væk, og talt med danske og internationale forfattere, mødt gamle venner fra branchen og talt og drukket kaffe og spist chokolade. Nu er jeg træt, hæs og klar på en stille dag på arbejde, hvor jeg kan gemme mig lidt bag skærmen. Jeg nåede ikke en gang at få taget ret mange billeder, så her er en blanding af egne og lånte:

Til venstre står her min redaktør på Gyldendal, Leila vestgaard, sammen med Sine, som skulle interviewe mig til Kolonihaveliv. Vi var faktisk ved at komme for sent, fordi de udvekslede littraturtips i ét væk.

Her står jeg sammen med Mich Vraa, som jeg har interviewet sidste år om hans roman Haabet, og i år om den næste i serien, nemlig Peters Kærlighed. Det er to helt fantastiske historiske romaner om de danske kolonier i Vestindien, om Danmark, om mod, ambition og kærlighed.

 

Og her under taler jeg så med Katrine Birk, som har skrevet Tryk og Glad-serien om zoneterapi og akupressur til babyer og børn. Hun var så skøn og vidunderlig at tale med, hendes hænder var hele tiden i bevægelse. Hun er udkommet på Rosinante.

 

Der blev også tid til kaffe i backstagerum, og her står jeg sammen med Mette Holbæk fra Forlaget Gyldendal. Jeg nåede at være på scenen næsten tyve gange, og jeg elskede det, og glæder mig faktisk allerede til næste år.

5 kommentarer

  1. Det ser super hyggeligt ud. Jeg måtte passe hus da søsteren og svogeren fejrede deres 5 års bryllupsdag torsdag med en weekend-tur til Oslo, så pasning af et par dejlige schæfere og huskatten, Mille, stod i vejen for Bogforum 2017, men 2018 er skrevet ind i kalenderen, for det skal bestemt prøves. 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *