Snart hjemme

Denne uge har jeg været væk hjemmefra. Jeg har været på arbejde hele ugen på Skagen, faktisk siden søndag eftermiddag. Vi har holdt en stor event på Ruths Hotel, og jeg har sovet godt og spist lidt for godt og haft pænt tøj på hver dag og skiftet inden middag hver aften.  Men nu hvor det lakker mod enden skyller hjemvéen ind over mig. Jeg kan næsten ikke vente til jeg skal hjem igen. Det bliver fuldkommen fantastisk at se ungerne og Johan igen, og til at sove i min egen seng.

I det seneste halve år har jeg været mindre væk hjemmefra end tidligere, og jeg må indrømme at det giver en anden ro. En ro, der i perioder ikke kun er dejlig, men også nødvendig. Nu har vi to skolebørn, og jeg er faktisk virkelig glad for at jeg ikke har været på TVoptagelser i år oveni Sofus skolestart. Jeg kan næsten ikke regne ud, hvordan vi skulle have fået det til at lykkes. Overgangen fra sommer til pligt, rammer og skema, var vild nok også uden at jeg var væk flere dage hver uge, og jeg er taknemmelig for at vi har kunnet have en nogenlunde rolig start på det, også her i gøglerlivet. Men nu er jeg snart på vej hjem, og jeg glæder mig til sofatid med ungerne og en weekend uden alt for mange planer.

2 kommentarer

  1. Jeg er på vej hjem fra Aarhus med dsb. Har været væk siden halv 7 i morges. Arbejde. og glæder mig til at komme hjem. Når ikke se børnene inden de skal sove. Weekenden er tæt på og jeg glæder mig. Kan gidt forstå at du glæder dig til at komme hjem til dine ♡

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *