En God Morgen

Jeg er i Skagen, på arbejde, og her bliver jeg det meste af ugen. Jeg er for en gangs skyld ikke afsted alene, men sammen med to gode kollegaer, og det er virkeligt dejligt. Der er en særlig luksus over at kunne stå tidligt op, løbe en tur, have tid til en ansigtsmaske og meget langsom kaffe, når man er væk hjemmefra. Ikke at det opvejer savnet efter ungerne og Johan, men det gør også noget godt.

Jeg skulle flyve i går, og skulle med en enorm kuffert afsted igennem det halvmarathon, der nærmest havde lukket Østerbro af. Halvmarathon og en tropisk syndflod komplet med vand og hagl der væltede ned, lyn, buldrende torden, og mudder der vaskede ned ad fortorvet. (Og på DR.dk fortalte de i går at tre var blevet ramt af lyn under løbet. Seriøst. Det er jo komplet vanvittigt.) Men så kommer man op til en hotelseng og en solopgang, der ser sådan her ud, og helt ærligt, så er der ikke meget der kan forblive hverken hårdt eller træt inden i én, når fuglene synger og en hare krydser vejen, og morgenen er lavet af guld og blå toner. Glædelig mandag.

3 Comments
Previous Post
Next Post