Ny bog: Se godt ud (også efter de 45)

Glædelig mandag derude. Jeg håber du har nydt en god weekend, og fået slappet af. Jeg har været oppe at slås. Med Sofus – hele to gange, og med regler for at man (han…) hverken måtte bide, rive, nive eller nappe (der er åbenbart en forskel), og begge gange med kys og kram som resultatet. Sofus og jeg nåede også i biffen for at se den nye LEGOfilm, og jeg bagte pandekager til ham og hans klassekammerat. Så jeg var i børneland i weekenden, og det var skønt! Jeg var derfor også rullet i blød jersey og undgik enhver form for makeup, og havde hverken glimmer i ørerne eller på skoene, i ganske åbenlys kontrast til hvordan jeg ser ud til hverdag. Og det er det med at se ud til hverdag, min veninde, Christina Wedel, har skrevet en bog om.

Den handler i virkeligheden om at tackle sin overgangsalder – den ved jeg ikke noget om endnu, og jeg skal nok sige til når den banker på hos mig. Men faktum er at kvindekroppen hiver og slider i os, at den er under konstant forandring, og at vi er nødt til at kunne forholde os til den på en positiv måde undervejs. Christina tager fat i hvordan vi klæder os, men har også talt med en lang række eksperter, som fortæller, hvordan netop dén alder påvirker os, og så giver hun den ellers gas med al sin erfaring og viden som stylist.

Så nej, jeg er ikke upartisk, men det er den fineste og mest brugbare bog. Den er et værktøj til alle os, der heller ikke har uanede mængder af tid eller penge til rådighed til at ligne en million hver dag, men stadig gerne vil vide, hvordan man klæder den krop man nu har på, i stedet for at klæde sig på på en måde, hvor der er noget man skal hive i for at det hverken stumper eller strammer. Og ikke mindst, hvordan man bliver glad og tilfreds i sin egen hud. Bogen er fuld af smukke illustrationer, gode tekster og helt konkrete tips, og du kan høre og se Christina fortælle om den her:

 

 

4 kommentarer

  1. Skønt! Jeg er lige rundet de 34, men jeg glæder mig nu til at læse den alligevel. Og jeg glæder mig også til at blive 45.. Jeg var til en paneldebat med PoW i weekenden, hvor den altid slagkraftige Michelle Hviid gjorde sin holdning om blandt andet sociale medier klar. Deriblandt også at hun var 45 år, og pisse ligeglad med hvad andre mennesker synes.. Netop dén tilstand glæder jeg mig enormt til 😉

  2. Man kan gå op i at se godt ud, også når man ikke længere er ung og på vej op. Man kan også gå op i at se godt ind (i sig selv og sine kvaliteter) med alderen. Det er op til en selv. Jeg tror man skal vælge det, der gør en mest glad.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *