Snapshots & Venskaber

I sidste uge var Johan og jeg i paris for at fejre min venindes 40 års fødselsdag. Vi har været veninder i 17-18 år, og fulgt hinanden i det meget tykke og det ganske, ganske tynde. Der har været gode dage – gode uge, gode år. Og det modsatte. Da min mor var døende, var min veninder der for mig, da mine børn kom ligeså, da ting så sorte ud, stod hun ved siden af mig, og når de er lyse, danser vi sammen. Det at have fået børn begge to, gør fleksibiliteten mindre; det er sværere at få mulighed for at ses, sværere at ses en hel tømmermændssøndag, og endnu sværere overhovedet at finde en lørdag, hvor man kan få tømmermænd – samtidig. Men det at tage afsted sammen, og fejre hende, var det bedste initiativ. Det mindede mig om, at der er lys, luft og muligheder, og at det at blive ældre indeholder endnu flere muligheder, end vi havde engang. Tingene ser anderledes ud nu, men venskabet er der, og det er det, der fylder med kærlighed, omsorg og gensidig begejstring.

 

2 Comments
Previous Post
Next Post