Sofus nye “Fest-T-Shirt”

Dette indlæg er sponseret eftersom vi arbejder for name it og jeg har fået de to tees foræret.

Det er sommer, og sommer betyder efterhånden næsten traditionelt at Cirkus Summarum slår teltdørene op til Ramasjang-orieterede festligheder. Én ting er at billetterne konsekvent er revet væk på en dag, noget andet er at de er så dyre at to personer kan flyve til Berlin for det samme som at købe siddepladser hvorfra man rent faktisk kan se noget – men noget helt andet er at ungerne elsker det! I år var vi desværre ikke hurtige nok til at få pladser, men vi sidder i stedet klinet til skærmen når Ramasang viser showet senere på året.

I år har name it skabt en hel kollektion af festligt cirkustøj i anledning af sommeren og Cirkus Summarum til fordel for Muskelsvindfonden. Og tee-sne er fantastiske! Da Sofus fik den blå domptøragtige tee, blev han ellevild, og ville have den på til første skoledag. For som hans storebror så præcist sagde: Det er ret svært at finde ikke-dengset festtøj til drenge. Ikke-dengset er kodeordet, og hvem siger nej til en guldknap? Du kan købe herlighederne her. Og tjek lige det pink skørt ud også!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *