Burgerfest, highlighter og blush

På fredag holder jeg fri med ungerne – så ser jeg ti dages absolut ferie i øjenene, og jeg glæder mig helt tosset. Sofus bliver færdig med børnehaven for good på torsdag – det er en kæmpe overgang, og den fylder helt vildt meget hos ham og hos os. Så meget faktisk, at Sofus mener det er en god grund til at holde en fest. “Bare en lille bitte burgerfest”, så det gør vi. Holder en lille bitte burgerfest torsdag aften.  Jeg er ret vild med, at han anerkender overgangene og kan se, hvad han føler, det er nødvendigt at markere, og det er faktisk noget af det, jeg selv gerne vil være bedre til: Flere fester, flere markeringer, mere lethed ind i hverdagen og voksenlivet. Så jeg sørger for burgere og en bordende til Sofus.

Da jeg var i LA gik det op for mig, at noget af det, man gør der, som i så mange andre lande, er at mødes ude. Man tager sit fine tøj på en mandag aften og gør lidt ekstra ud af makeuppen, hopper i de halvhøje hæle, og mødes så med mennesker, man ser for sjældent – ude. Nu hvor sommeren er over os, og hvor jeg håber på tropiske nætter og grund til blomster i håret, har jeg sørget for lidt ekstra til kinderne. Den helt vidunderlige regnbue-highlighter er fra essence – et nyt mærke i Danmark, som vi arbejder med her i huset. Jeg hat købt highlighteren i Bilka, hvorfor jeg ikke er sikker på om jeg er nødt til at kalde den for sponseret, men nu kender du sammenhængen. Den er vanvittig pæn i sig selv, og endnu pænere når man dypper penslen i den og bruger den på kindben og øjne. Man blender alle farverne sammen, og så giver den en virkelig smuk effekt. Og så koster den 30 kroner. Ja. 30 kroner!

Hoola blushen fra Benefit købte jeg i USA; den er en klassiker – en mat, ikke skinnende eller glimtende bronzer, som man bruger på kinder, i kanten af panden og nogle gange også en lille smule på hagen, for at ligne én der ikke hensygner i skæret fra computerskærmen. Den fås hos Benefit, også i Danmark, og der følger en ret god lille børste med. Øreringene er i den smukkeste vinrøde emalje og forgyldt sølv, og er fra Jane König og fås her. Eftersom jeg har besluttet mig for at jeg ikke giver slip på farver lige foreløbigt, regner jeg med at de kommer til at hænge på mig.

 

5 Comments
Previous Post
Next Post