Los Angeles / Abbotkinney Blvd

Nu var det jo en arbejdsrejse, jeg var på, til Los Angeles, men alligevel nåede jeg at se en lille smule, og at få et lille glimt af den enorme by. Jeg havde tre timer om onsdagen inden vi skulle vende næsen mod lufthavnen, og en svensk journalist anbefalede mig  at sørge for at nå at besøge Abbotkinney Boulevard, og få et glimt af det andet LA. Der, hvor det hele er mere afslapper, surferagtigt, og hvor man ifølge klichéen er sådan en lidt kreativ-yoga-instruktør-veganer-type, hvis man bor netop i det område.

Vi gik en tur ned ad boulevarden, som simpelthen var så fin. Fuld af butikker og caféer, som imodsætning til store dele af LA i øvrigt, ikke er del af kæder, men selv tegner deres egen profil, både med hensyn til varer og spisekort. Det var virkeligt hyggeligt, og så hjælper det jo i dén grad når der er palmer på hvert et gadehjørne.

0 Comments
Previous Post
Next Post