Sommerferielæsning til ungerne

Eftersom jeg er ved at fatte de nye regler for, hvad der er sponseret indhold og hvad der ikke er, så tror jeg faktisk nok at dette indlæg er sponseret. Som del af mit arbejde som boganmelder har jeg nemlig modtaget denne bog til orientering.

Og den fortjener en omtale, for lige nu er jeg rimeligt optaget af at Elias skal holde sin læsning ved lige hen over sommeren. Nej, jeg har ikke tænkt mig at lænke ham til et skrivebord, men det bliver ikke en iPad-sommer, uanset vejret. Så nu har jeg læst i Natuglerne, og dén kommer Elias til at elske. Den handler om noget så eksotisk som en storbydreng, der ikke gider spille computerspil, nægter iPad, men hellere vil være spejder, og som kaster sig ud i naturen ved hver given lejlighed. Hans forældre forstår ham ikke, og det er heller ikke alle hans kammerater, der gør det. Bogen sjov, godt illustreret, og med lidt held kan den inspirere min storbydreng til at kaste sig ud i flere mudderfyldte naturoplevelser i løbet af sommeren, og allerhelst, som bogens helt, på eget initiativ.

Den er skrevet af Kirsten Sonne Harild, og er udkommet på Politikens Forlag. Den kan købes her.

3 Comments
Previous Post
Next Post