Sommerferielæsning til ungerne

Eftersom jeg er ved at fatte de nye regler for, hvad der er sponseret indhold og hvad der ikke er, så tror jeg faktisk nok at dette indlæg er sponseret. Som del af mit arbejde som boganmelder har jeg nemlig modtaget denne bog til orientering.

Og den fortjener en omtale, for lige nu er jeg rimeligt optaget af at Elias skal holde sin læsning ved lige hen over sommeren. Nej, jeg har ikke tænkt mig at lænke ham til et skrivebord, men det bliver ikke en iPad-sommer, uanset vejret. Så nu har jeg læst i Natuglerne, og dén kommer Elias til at elske. Den handler om noget så eksotisk som en storbydreng, der ikke gider spille computerspil, nægter iPad, men hellere vil være spejder, og som kaster sig ud i naturen ved hver given lejlighed. Hans forældre forstår ham ikke, og det er heller ikke alle hans kammerater, der gør det. Bogen sjov, godt illustreret, og med lidt held kan den inspirere min storbydreng til at kaste sig ud i flere mudderfyldte naturoplevelser i løbet af sommeren, og allerhelst, som bogens helt, på eget initiativ.

Den er skrevet af Kirsten Sonne Harild, og er udkommet på Politikens Forlag. Den kan købes her.

3 kommentarer

  1. Jeg glæder mig simpelthen så meget til at mit drengebarnebarn på 5 år bliver *selvlæsende” med alle de dejlige bøger du anbefaler Julia! Han er i forvejen storforbruger af biblioteket og dykker allerede selv ned i bøgernes verden udover at få læst historie hver aften , i en lille trio af far, mor og ham i midten, ren idyl god weekend til dig Julia Rikke J

  2. Sikke en service, du yder. Det er så inspirerende skrevet, at jeg selv får lyst til at læse børnebøger! Tak for det.

  3. Åh, den glæder jeg mig også så meget til at få fingre i. Kirsten Sonne Harild er virkelig værd at holde øje med, når man har læseglade børn!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *