Los Angeles & Ole Henriksen

Tusind tak for mange mails smser og facebookbeskeder. Jeg har det godt. Jeg glemte bare lige at fortælle at jeg var på vej til LA. Jeg havde egentligt troet at jeg kunne nå at opdatere herude, og fortælle, hvad jeg har lavet, men det er først nu, hvor jeg næsten er på vej hjem, at der er tid. Jeg har været i Los Angeles sammen med nogle meget dygtige journalister for at møde Ole Henriksen, og det har været en fest!

Der er en masse nyheder på vej fra hans hånd, også i Danmark, og dem arbejder vi sammen med teamet omkring Ole Henriksen om at formidle. Så det var altså en arbejdsrejse med en meget festlig en af slagsen. Det er 15 år siden jeg sidst i var i LA, og byen er enorm, støjende, fascinerende og svær at rumme. Den er alt det en europæisk storby ikke er, og fuld af eventyr og fart.

Ole er vidunderlig. Så er det sagt. Alt det man tror han er, og meget mere. Givende, omsorgsfuld, gavmild med sin tid, og virkelig godt selskab. Og så VED han ting. Hvordan man passer på sin hud er for eksempel indlysende simpelt for ham, og jeg kunne – og har – lyttet til ham i timevis. Jeg glæder mig til også at fortælle om det. Men foreløbig vil jeg pakke sammen, drikke en stor kop kaffe og glæde mig endnu mere til at komme hjem til Johan og ungerne.

 

3 Comments
Previous Post
Next Post