Gaveregn: Lyn-Give-Away: Billetter til Centimeter Maraton

Sponseret af Lahme Kommunikation.

Rundt omkring i landet er der allerede centimetermarathons i gang. Du kan her vinde to billetter samt den vildeste produktpakke – mens du er med til at støtte en god sag sammen med selveste Rasmus Klump LIVOL, Salvequick og Børneulykkesfonden.

Læs mere her:

Centimeter Maraton er en sjov og aktiv dag, hvor ungerne kan møde selveste Rasmus Klump, løbe deres helt eget maraton, og hvor hele overskuddet går til Børneulykkesfondens arbejde med at øge børns sikkerhed og forebygge børneulykker i Danmark. Arrangementet for børn mellem 2-10 år, der har lyst til at gennemføre deres eget maratonløb sammen med Rasmus Klump og mange andre børn. Distancen lyder på 42.195 cm. (421 m.) – altså samme distance som et maratonløb, blot i centimeter. Løbet afvikles som et rigtigt maraton, hvor børnene først opvarmer med Rasmus Klump, og derefter skydes løbet i gang.

Alle børn løber i refleksveste med Rasmus Klump, så de samtidig lærer, at det er en god ide at bruge refleksvest, når man færdes i trafikken. Inden løbet bliver skudt i gang, får deltagerne udleveret en polkaprikket løbstaske med bl.a. Anders And-blad, bObles minibog, reflekser m.m. Når maratonløbet er gennemført, er der refleks-guldmedalje med Rasmus Klump på, diplom, vand og lækre fuldkornsstave.

Børneulykkesfonden afholder ca. 20 Centimeter Maratoner om året, og du kan finde et nær dig ved at klikke her. Og du kan vinde to billetter samt hele den fine produktpakke nedenfor, ved at smide en kommentar her inden onsdag klokken 20.

16 Comments
Previous Post
Next Post