En film, du skal se: Wonder Woman (whoop!)

Jeg går nærmest aldrig i biografen, selvom jeg elsker det. Og det er sådan en stor fejl – og ikke en dum ting at bruge babysitterpenge på at få til at lykkes.  Men i går var jeg så heldig at være blevet inviteret med til galla premieren på Wonder Woman. Det var søndag aften, det var 20 grader i København, og jeg skulle ud! I sig selv uendeligt usædvanligt. Noget andet er, at jeg faktisk er ret vild med superhelteuniverser, og næsten var nervøs for om Wonder Woman ville blive en pinlig sag, eller om det faktisk ville være så god underholdning som jeg krydsede fingre for at det ville blive. Filmen var slet og ret fantastisk! Tænk Indiana Jones møder Guardians of The Galaxy møder britisk (!) dialog når den er bedst og sjovest. Vi får Wonder Woman forklaret, og oplever hende opdage verden, redde den, også selv om det hele har omkostninger for hende. Vi ser hende stå overfor de klassiske superheltevalg: Mig eller Verden? Det gode eller det, der bare ser godt ud, og vi ser hende som superhelt, og ikke som en pige-superhelt. Dog med en hysterisk morsom Pretty Woman shopping scene, som jeg ikke ville have været foruden. Skynd dig ind og se den, og tip mig når du finder et sted man kan købe merchandise – jeg er nødt til i det mindste at have en tee! Filmen har præmiere den 1. juni.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *