Danish Beauty Award & en æske fuld af goodies

Du kender måske allerede Goodiebox, som er en slags abonnementsløsning på skønhedspleje, hvor man hver måned får en æske med forskellige lækkerier tilsendt. Man indtaster basale oplysninger omkring sig selv, og fortæller hvad man kan lide, og hvad ens udfordringer med hensyn til hud og hår er. De var sponsor på en pris ved Danish Beauty Award, hvor deres abonnenter kunne stemme om hvilket produkt i en kasse, de allerbedst kunne lide. Årets vinder blev Maria Nilas Cream Heat spray, som er supergod, hvis man glatter eller krøller sit hår. Jeg er ret vild med alle produkterne, men især med Karmamejus Age Defence Face Mist, som man kan bruge til at fugte huden i løbet af dagen. Alt for lækkert. Du kan læse mere om Goodiebox her; alle produkterne i dette indlæg kommer fra den æske, der var del af Danish Beauty Award, og nej, indlægget er ikke sponseret.

 

1 Comment
Previous Post
Next Post