Et hold i festtøj

I fredags afsluttedes arbejdet i Danish Beauty Awards dommerpanel med et brag af en fest. Vi var til prisuddeling på Tivoli Hotel, og det var simpelthen sådan en god aften. Jeg skulle uddele to priser, og var så nervøs inden, men efter at have stået på scenen kunne jeg slappe hel af og bare nyde festen. Jeg havde det meste af mit hold med, altså hele Lahme Kommunikation – dog minus vore mandlige kollegaer, som af uransagelige årsager hellere ville drikke sig i hegnet på et brunt værtshus. Se nederst her, hvor smukke damerne er – og når man så tænker på hvor kloge, dygtige og søde de også er, så er det ikke mærkeligt, at det er så fedt at gå på arbejde.

Men bortset fra det, så har det været endnu et meget lærerigt år i juryen, og jeg er meget stolt af at have været med igen. Du kan se alle vinderne her, og jeg har også et par produkter linet op, jeg har glædet mig helt tosset til at fortælle jer om, produkter af den slags man gerne vil kende til.

Jeg havde også støvet festtøjet af, og havde det sæt på, jeg også havde på, da vi fejrede Lahmes 5års fødselsdag for halvandet år siden.

1 Comment
Previous Post
Next Post