Bøger i Go Morgen Danmark

Glædelig mandag! Jeg startede dagen i dag hos Go Morgen Danmark, hvor jeg var inde for at tale om kvindelitteratur, og anbefale en lille stak bøger, skrevet af kvinder, med et budskab, som ikke udelukkende er til kvinder, men som bestemt har et feminint udgangspunkt. De fire bøger er:

Delphine de Vigans nyeste: Dage uden sult. Som handler om en ung kvinde med anoreksi, og hendes kamp mod den, men også mod sig selv, sin krop, sin fortid og for rent faktisk at have en fremtid.

Martha Flyvholm – På Bornholm må man græde overalt – en betagende ung dansk forfatterinde, som skriver poetisk og råt om en ung kvinde, der mister sin stedfar. Den handler om at navigere i sorgen, samtidig med at livet trækker i én.

Amy Shumer – Pigen med Røvgeviret -den amerikanske komikers selvbiografiske essaysamling, som med en perlerække af popkulturelle refererencepunkter giver os sit syn på verden, og en slags tilbageblik på en opvækst, som både var helt gennemsnitlig, og så alligevel slet ikke.

Hella Joof – Papmache reglen – en samling essays som giver os de vigtigste grundregler for at leve et mindre emsigt og alngt sjovere liv.

 

3 Comments
Previous Post
Next Post