Inden du skal straffes for at have spist en flødebolle: Jeg ønsker mig en glimmer-røv

Nu er vi på vej ind i bikinisæsonen, som jo er den tid på året, hvor vi allesammen skal have dårlig samvittighed over alle de flødeboller vi spiste for at overleve vintermørket, og skamme os over alle de glas rødvin vi skålede i, når endnu en uge i februar var slut, og endnu en lusekur / influenza / omgangssyge overlevet. Nu kommer det: Om lidt er der nogen der fortæller, hvilken juicekur vi skal gå på, hvilke øvelser vi skal tage tidligt fri fra arbejde for at lave og hvor mange måltider vi kan erstatte med luft. Men jeg har et alternativ:

Jeg fandt denne røv i går, på det store gavmilde internet. Og den røv ønsker jeg mig. Ikke at jeg vil have en anden end den jeg sidder på; nej jeg er ikke ude i at kropsutilfredshed, numsefornærmethed eller andre former for selvpineri og tidsspilde, nej, jeg vil have en glimmerrøv. Jeg vil rulle mig i glimmer og fejre alle de deller, glimmeret kan sidde fast mellem, og jeg vil kalde det for en glimrende bikinikrop, som jeg vil danse hen ad stranden med. Jeg vil gå i helt korte shorts hele sommeren, så alle kan se glimmeret titte ud, og jeg vil fejre at jeg har en røv, som er glimrende.

9 Comments
Previous Post
Next Post