Et døgn mod nord

I går aftes landede jeg fra Island. Jeg var der i mindre end 24 timer på grund af et møde, men længe nok til at lære at et toilet hedder en Snyrting og at de islandske kroner veksles, så man får ca 1600 af dem for en dansk 100krone. Et rødt æble med en enkelt blød plet kostede 38 danske kroner i lufthavnen. Men jeg nåede også at kigge ud af vinduet; både på hotellet, men også på vej til og fra lufthavnen, og dér nåede jeg at blive bjergtaget. Det er en komplet vanvittigt landskab. Det ligner en kulisse fra Game of Thrones, og det er tomt. Der er ingen så langt øjet rækker, og alene det er komplet vanvittigt. Jeg nåede også en kort gåtur i mosbløde lavaenge, og at mærke hvor kold og fuldkommen klar luften og vandet er. Vandet i hanerne var så rent, at det næsten smagte sødt, og så blødt at man ikke behøver bodylotion. Jeg vil meget gerne tilbage med mine unger en dag. Sådan noget naturagtigt adventure-noget, så snart de er store nok.

9 Comments
Previous Post
Next Post