Mere Vintagemode

 

Vintagefeberen er over os! Med Pia Storms fantastisk smukke bog, Vintage, og med erkendelsen af at vi ikke alle sammen er en størrelse 36 i stangtøj, er det som om, vintage aldrig har været mere spot on, end det er lige nu. På youtube er der masser af dygtige damer, der præsenterer hvordan man sætter hår og lægger makeup som divaerne i de Hollywoodfilm, der for altid definerede hvad glamour er, eller bør være, og der er i det hele taget ingen ende på simili, pelskrave og strutstkørt. Tilbage i februar var jeg til modeshow på La Glace. På det smukke gamle konditori viste Pauli Tvilling noget af sin imponerende samling frem. Pauli har vintagemekkaet FN92, hvor man kan finde de smukkeste sager. Jeg har tidligere fyldt et indlæg med brudekjoler, men fordi det er weekend, og fordi der er masser af grund til at gå i silkekjoler, får du her en ordentlig omgang af de smukkeste billeder fra modeshowet til din morgenkaffe.

 

 

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.