Genforenet – med kolonihaven

Lige nu sidder jeg i et tog, på vej mod Jylland. Det er søndag og hele familien hygger derhjemme, men jeg er blevet booket til et foredrag om forbrugertendenser ved et lukket arrangement. Jeg glæder mig meget til at holde det, også fordi jeg er blevet tippet om at gamle venner er i publikummet. Men i går var vi i kolonihaven. Vi var der kun i dagtimerne, og havde tre børn med, Elias og Sofus og ekstrabarnet Alfred. Der var hundekoldt, og vinden peb, men vi fandt solpletten og nåede at være rimeligt aktive i haven også. Johan klippede æbletræet ned, og jeg fik ryddet for gamle blade og indetørret halløj fra diverse bede. der er meget der skal gøres derude stadig – vi mangler basale ting: En flisegang, der skal lægges. En kompostbunke, der skal vendes, nogle møbler og noget halløj for at det hele fungerer optimalt. Men det er fint nok, og især fint, at det hele tager den tid og de sæsoner, det nu engang tager. Men i går blev der også tid til at sidde i solpletten med en kop kaffe og bare lytte, dufte og kigge. Blandt andet på ham her, der samlede pollen ind

Og på knopperne på de nye frugttræer – her er kirsebærtræet jeg vandt i Et Glimt Af Danmark:

Og her på pæretræet, som jeg fik i 38års fødselsdagsgave:

Og det er også det kolonihavet handler om for mig: At sidde stille og kigge på alt det, der sker lige foran mig.

 

2 kommentarer

  1. God søndag Julia. Tak for smukke billeder ❤️ Jeg nyder at det hele springer ud og venter tålmodigt på vores magnolia foran huset folder sig ud. Kh Birgitte

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *