Strandvejr og Forårskjolen

Med udsigt til endnu en weekend, der ikke lover forårsvejr, som man kunne ønske, er jeg simpelthen så taknemmelig for de solskinsdage vi fik suget ind, mens vi var på Sicilien.

Som du ved elsker jeg Moshi Moshi Minds enkle tøj, som kan bære at jeg kaster glimmer over det med rund hånd på fødder, hænder og som øreringe, men jeg er faktisk også vild med at det er så konfortabelt og praktisk. Min kuffert var derfor fyldt med de bedste køb derfra gennem årene, da vi var på Sicilien, og jeg ikke var helt sikker på hvordan vejret ville blive. Vi skulle på udflugt en dag, hvor jeg ikke helt vidste hvordan vejret ville føles, men vi endte både på stranden og på nogle klipper, og det var virkeligt skønt. Kjolen her er i tætvævet bomuldsjersey, som gør at den ikke er iskold at have på, men heller ikke for varm; jeg bruger den også med strømper under, og bluser over og under. Du finder den her. 

2 Comments
Previous Post
Next Post