Langborde, storfamilie og sol

Vi er på vej hjem fra ferie i storfamilien. Vi har været på Sicilien i en uge; en uge fyldt med forårssol, sandalfødder og varme. Min søster og svoger havde fundet et kæmpe hus med plads til os alle otte på vestsiden af øen. Herfra tog vi en masse udflugter, og jeg er der, hvor jeg vil sige at Sicilien nu er nået op på siden af Mallorca i min personlige ferie-ø-kategorisering. Vi var på Sicilien første gang sidste år med Gulliver (og hvis du ikke kender dem, så skynd dig at klikke dig ind), men her gjorde vi ikke andet end at være opsøgende overfor prossecoen, isen, kagerne og poolen; det var simpelthen for varmt til andet. Men nu har vi set, kørt og spist, og jeg er nødt til at dele det meste her på bloggen – både for at vise dig, hvor fantastiske steder man kan komme, og for at minde mig selv om at det ikke er sidste gang. Alene for maden, burde man rejse dertil en syv otte gange om året.

6 kommentarer

  1. Uh det er så dejligt, når man kan rejse sammen som familie. Og bonus at det så er et sted med varme og sol og god mad. Kh. Birgitte

  2. Vi har i to uger til sommer byttet vores Nørrebro lejlighed for et hus på Sicilien og ville elske hvis netop du lavede en lille guide. Har på fornemmelsen at vi har samme tilgang til (familie) ferie og smag i alt fra mad, vin (rigeligt!), oplevelser og måske også lige lidt shopping hvis det kan klemmes ind..

  3. Kære Louise – jeg har en på vej (eller måske endda flere)! Og det lyder vidunderligt og som den bedste idé!
    Kære Susanne – og sådan føles det også. KH J

    Kære Birgitte – Ja, det er virkeligt en gave – det hele. KH J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *