GlimmerSko – Dém man mangler

Her på bloggen har jeg et par læsere, som siger at jeg skal holde op med at dele ud af min skofetish. Men det kan jeg ikke. Jeg elsker, elsker, elsker sko, og nu hvor jeg har nået den høje alder af fyrre år, er det bestemt ikke blevet bedre. Jeg kan nemlig efterhånden for alvor mærke forskel på gode og knapt så gode sko. Jeg er færdig med dem, der gør “lidt” ondt, eller hvor det føles som om de falder af, når man tager et lidt for langt skridt. Så ja, jeg elsker sko, og ja, jeg bruger sikkert objektivt set for mange penge på sko (og alt muligt andet damelir). Og selvom nogen har frabedt sig, at jeg frister med sko, så får I her mine fantastiske nye stilletter fra Repetto. Ja, dem, jeg i forvejen har i sort med glimmer og i knaldorange lak. De er nemlig nu kommet til min skopusher (Moshi Moshi – som gerne sender…) i koral med – hold nu fast – glimmer! Lige så gode at gå i som modellen altid er, og lige så komplet uimodståelige.

8 Comments
Previous Post
Next Post