GlimmerSko – Dém man mangler

Her på bloggen har jeg et par læsere, som siger at jeg skal holde op med at dele ud af min skofetish. Men det kan jeg ikke. Jeg elsker, elsker, elsker sko, og nu hvor jeg har nået den høje alder af fyrre år, er det bestemt ikke blevet bedre. Jeg kan nemlig efterhånden for alvor mærke forskel på gode og knapt så gode sko. Jeg er færdig med dem, der gør “lidt” ondt, eller hvor det føles som om de falder af, når man tager et lidt for langt skridt. Så ja, jeg elsker sko, og ja, jeg bruger sikkert objektivt set for mange penge på sko (og alt muligt andet damelir). Og selvom nogen har frabedt sig, at jeg frister med sko, så får I her mine fantastiske nye stilletter fra Repetto. Ja, dem, jeg i forvejen har i sort med glimmer og i knaldorange lak. De er nemlig nu kommet til min skopusher (Moshi Moshi – som gerne sender…) i koral med – hold nu fast – glimmer! Lige så gode at gå i som modellen altid er, og lige så komplet uimodståelige.

8 kommentarer

 1. Meget smukke sko, det giver jeg dig og del du bare ud…..:-)
  Og meget smuk buket, hvid du lige har rundet de 40 år, så stort tillykke hermed.
  Nu venter der dig en dejlig og rolig alders periode:-)
  God påske til du og familien.

 2. Hvor er de fantastiske! Der er simpelthen for få sko med glimmer. Din søster griner faktisk altid lidt af mig, når vi ses til arrangementer fordi at jeg ofte har glimmer eller pailletter på. Jeg kan simpelthen ikke få nok.

 3. Hvor er de sko bare flotte – og blomsterne også!
  Og hvis nogen er utilfredse med at du skriver for meget om sko (eller andet) kan de jo bare lade være med at følge dig! Bloggen her er DIN, og jeg elsker at følge med i det hele, hvad enten det så er sko, tøj, hudpleje, makeup, tanker om sorg og savn eller grå, regnfulde novembermorgener der kræver masser af kaffe!
  Du kan ikke ramme alle med dine indlæg hver gang, og det er jeg sikker på at du heller ikke gør dig nogen forhåbninger om at kunne/skulle. Men meget er nået når man, som jeg, føler mig inspireret, klogere på mig selv og livet både i stort og i småt. Jeg nyder at læse med – også selvom jeg aldrig har kastet mig ud i stiletter (hvis jeg gjorde er jeg sikker på at jeg ret hurtigt ville få et klippekort til skadestuen!).
  God påske til dig, Johan og ungerne, Julia 🙂

 4. Hvor er de smukke! Og lad venligst ikke være med at dele ud af din skofetish! Pft 🙂

 5. Hvor er de altså fine de sko!
  Ja, bliv endelig ved med at dele dine skodrømme og skokøb 🙂
  Rigtig God Påske til dig og din skønne familie.

 6. Forstår lige hvad du mener, af 2 årsager: Jeg er nu nået den høje alder af 50, og køber ALDRIG sko jeg som før troede blev bedre i brug – for det GØR DE ALDRIG. Passer de ikke når jeg prøver det kommer det aldrig til det. For det andet REPETTO laver de mest fantastiske sko og støvler. Impulskøbte selv et par i koral som dine (dog uden glimmer) da jeg faldt over et par Repetto støvler på tilbud, som jeg MÅTTE eje, sparede jo 1800,- kr. ikk? Meen så impulskøbte jeg jo så de kroal farvede, men hey – de var jo “gratis”
  Jeg syntes du skal blive ved med at friste os – for lækre sko gør bare det hele lidt federe.

 7. Ih hvor er de skønne.
  lidt ked af at jeg ikke kan gå i højhælede, eneste plus er at jeg spare penge…. men altså ih hvor er de fine.
  og ja sko skal side når man prøver dem, dur de ikke der, så dur de heler ikke senere (som andet end pynt på en hylde) det fik jeg da lært med et par skønne støvler.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *