Efterlysning: har du et kreabarn derhjemme?

Opdatering, mandag morgen: Kære Læser – jeg har lidt udfordringer med bagsiden af bloggen, men indlægget er opdateret nu, med link etc. KH J

Sammen med name it sætter vi netop nu fokus på god gammeldags analog leg. Leg der hverken kræver Ipad eller playstation, men som udfordrer fantasien, kreativiteten og samarbejdet mellem ungerne. Kampagnen hedder unplug and Play, og du kan hente fine kort nede i name it butikkerne hver uge, med en beskrivelse af legene eller læse mere om kampagnen her. Kortene er ganske gratis og vi har testet det derhjemme  – det er et hit!

Til den sidste del af kampagnen vi vil gerne filme 2 børn der leger nogle af legene fra kampagnen. Filmene skal bruges på sociale medier og bliver nogle helt korte klip, der viser rigtige børn i leg.

Vi søger to børn på cirka 8 år gerne en dreng og en pige, der på lørdag den 11. Marts har lyst til at bygge et insekthotel, male på sten og lave mad sammen med os, mens vi filmer det. Det bliver helt stille og roligt og på ungernes præmisser og af søde kolleger der er vant til at arbejde med børn.

Optagelserne foregår hos os hos Lahme Kommunikation i København K nu på lørdag den 11. marts fra klokken 11-14 og i det nærliggende Østre Anlæg. Vi sørger naturligvis for snacks til voksne af børn, god kaffe til de voksne og en hyggelig formiddag for alle. Ungerne får et gavekort til tøj og en goodiebag til hele familien som tak for hjælpen.

Skriv et par om jer til annesophie@lahme.dk, hvis I har lyst til at være med, og tusind tak for hjælpen! Vi glæder os til at se jer!

2 Comments
Previous Post
Next Post