Kom ud og leg – gratis og pæn inspiration

Vi er så heldige at arbejde sammen med name it her hos os, og vi har haft en ganske lille finger med i spillet omkring disse smukke kort, som man kan hente kvit og frit både på nettet og i name its butikker. Og derfor – fordi Lahme Kommunikation arbejder sammen med name it – skal jeg huske at sige at indlægget er sponseret.

Det er et større projekt virksomheden har sat i gang, og det handler kort og godt om at trække stikket ud på ipaden, og lave noget andet. Ikke for at være hellig, men som inspiration. Og den inspiration kan forældre nu hente gratis – og pænt – i name its butikker landet over.

Når ungernes daglige skærmtid er brugt, kan det være svært for dem at finde på noget nyt, for selvom børn, der vokser op i en digitaliseret verden, sidder hjemmevant foran et utal af skærme hver dag, har de brug for mere end digitale færdigheder for at opleve alt, hvad verden har at tilbyde.

Derfor dedikerer name it sin Spring 17 kampagne til leg, kreativitet og nysgerrighed – og du kan være med! Tag ungerne med ned i den lokale name it butik og hent 36 gode idéer til aktiviteter og lege, der ikke kræver et strømstik – ganske gratis.

I løbet af 9 uger i foråret kan du gratis hente en Unplug & Play Collection Box i din name it butik og samle 36 forskellige instruktionskort med idéer til lege, kreative projekter, DIYs, opskrifter, kostumer og meget mere. Hver uge kommer der fire nye kort med aktiviteter, som opfordrer børn til at trække stikket og bruge deres kreativitet, deres krop og deres sanser.

Leg er udvikling

Hos name it har legen altid været i centrum, og brandet har altid baseret deres designs på børns liv med alt den bevægelse og det griseri, det indebærer. De mener, at børn i dag også har brug for at udvikle deres taktile sanser som berøring, lugt og smag og få skrammer på knæene, maling over det hele eller undersøge skovbunden for insekter. Ved at bringe lege og andre fysiske aktiviteter frem i lyset kan vi sammen hjælpe børn med at udvikle sig til helstøbte mennesker.

Hver uge vil der følge et YouTube link med en af aktiviteterne, hvor man kan se en tutorial. De ni temaer for kortene er: Papir, Mors Barndomslege, Maling, Kostumer, Fars Barndomslege, Kreativ leg, Køkkenleg, Naturens Legeplads og Naturkunst. Har man ikke mulighed for at komme ned i butikken, kan kortene hentes som PDF fra hjemmesiden hver uge.

Unplug & Play Collection Boxes fås fra d. 2. februar 2017 i name it butikker over hele Europa. Tjek nameit.dk for at finde nærmeste butik.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *