Der sker mere og mere om natten. Quickfix til tunge øjne

Der er noget med øjne og masker for tiden. Som om at vi bliver mere og mere opmærksomme på, at der skal specifik hjælp til specifikke områder. Og når jeg ser på graden af forkølelsesramthed, og generel vintertræthed i min egen hud, tænker jeg at det ikke er helt fjollet, at vi er nogle, der accepterer at det kræver lidt ekstra.

Og der sker mere om natten, ikke bare i børnefamiliernes højsæson for diverse sygdomme, men også i cremekrukkerne. For producenterne har i stor stil fundet ud af at inddrage natten. Det er der mange grunde til: Ét er at der skal være mange ingredienser i den creme, vi har på om dagen – solfaktor, for eksempel, men noget andet er også at om natten, har de gode sager ro til at virke.

Aveda har lanceret en øjenmaske; en særligt nærende, fugtende, opstrammende sag, som giver øjenomgivelserne gløden tilbage. Jeg er meget begejstret for Aveda, deres principper omkring bæredygtighed, og ikke mindst, deres produkter. Brandet blev grundlagt i 1970-erne, af en hollænder, der tog til Indien og blev inspireret. Den tråd, har man holdt fast, og det ses og mærkes.

Jeg har i nogen tid brugt bioeffects øjenmasker, som også er vidunderlige, men den her, kommer man alligevel lettere i nærheden af, og jeg synes faktisk den giver noget andet, som for eksempel også mindre mørke øjenomgivelser. Og så passer det udemærket til mit dagsprogram, at jeg bare kan smøre den på, inden jeg går i seng. Den er med andre ord ukompliceret at bruge. Jeg har brugt hver dag i et par uger nu, men du kan også nøjes med at bruge den et par gange eller tre om ugen.

Du kan finde nærmeste forhandler ved at klikke her.

 

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *