Det uundværlige drys glimmer

Disse skønne loafers er fra &Other Stories, og fås her.

Sko; jeg elsker dem. Jeg har mange par – men ikke så mange at jeg skammer mig og pakker dem væk. Tværtimod. Nogle står til pynt, andre er jeg så øm over, at jeg kun tager dem på, hvis jeg kan gå hen til destinationen i et par sneakers og så skifte. Jeg køber meget sjældent et par helt sorte sko; eller støvler. Jeg plejer at tænke, at når jeg alligevel er i gang med at bruge penge, skal det jeg købe ikke ligne noget, jeg allerede har; men det må gerne gøre en forskel. Derfor: Farver, glimmer og mønstre; også på fødderne. I dette forår er der masser af glimmer, masser af metallic og alt for meget at vælge imellem. Her et par favoritter.

Roccamores klassiker, nu i guld og rosa.

 

Repetto i koralglimmer, og slet, slet ikke til at komme uden om. Fås hos Moshi Moshi, som gerne sender. Find dem på instagram @moshimoshiforaltid

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *