Ses vi i Silkeborg? Til Glimmeronsdag, Snak & Kampdag

På Kvindernes Internationale Kampdag, står jeg i Silkeborg. At det blev torsdag den 8. marts, jeg skal holde foredrag dér, er mere et tilfælde end et udtryk for at Silkeborg Bibliotkerne tænker at vi starter revolutionen dér. Eller er det? For ikke bare skal jeg holde foredrag på Kvindernes Internationale Kampdag, men også på en Glimmeronsdag, og nu begynder jeg at tænke at personalegruppen har tænkt sig godt om. Jeg holder foredrag ud fra ManiFest, og jeg lover at vi skal grine sammen, tænke store tanker sammen og i hvert fald have en fest sammen, der gør at man kommer i tanke om, hvorfor det ind i mellem er en god idé ikke at bruge en hverdagsaften på (mere) Netflix. Så tør jeg heller ikke love mere, men én ting er sikkert: Jeg glæder mig helt vildt, og hvis du klikker her, er der stadig enkelte billetter tilbage.

3 Comments
Previous Post
Next Post