Den ene ting, der giver lykkeligere ægteskaber

Er ligestilling. Det har jeg lært i dag, hvor min søde og kloge veninde, hvis plan for 2017 er at tænke mere over ligestilling, og faktisk også at handle mere på den ligestilling, der mangler, har sendt mig denne video. Du er nødt til at se den og give  dig selv i mandagsgave.

Den handler om, hvorfor mænd trives med ligestilling. Ligestilling er decideret god for mænd; hvis de altså vil være lykkelige. At ligestilling giver bedre parforhold, mere sex og større livstilfredshed. Og hvis du tror, du er ligestillet, eller at ligestilling er kedeligt at tale om, eller at vi har snakket nok om det, så se denne fantastiske TED-talk om ligestilling, som fortæller hvad den manglende ligestilling koster samfundet, den enkelte og virksomheder. Og så er den sjov.

4 Comments
Previous Post
Next Post