Pure senses – zoneterapi i ansigtet

Her i 2100 spelt er det hele rimeligt gråt for tiden. Tågede dage, sorte nætter og gråt i gråt. Mens hele verden på instagram rejser mod troperne, er jeg kold helt ind i knoglerne. Men man kan gøre noget, og en af de ting, man kan gøre, er at skamforkæle sig selv. Forleden dag havde jeg en ret fantastisk oplevelse med en slags ansigtsbehandling, jeg slet ikke vidste fandtes. Det var i Pure Senses på Østerbro, som jeg ikke havde besøgt før. Jeg havde fået lov til at prøve behandlingen i forbindelse med Danish Beauty Award, da Pure Senses havde indstillet den til nomiering. Her kombinerede de zoneterapi med klassisk ansigtsbehandling, og ud over en briks med varme i, faste hænder, frisk frugt og forkælelse, så gik jeg derfra med mindre poser under øjnene, en lille lur indenfor vesten, og en vished om at en time eller halvanden i kyndige hænder, gør så uendeligt meget godt, at det er lige før, vinteren forsvinder ud af kroppen.

 

 

 

1 kommentar

  1. Her i 4760 udkantsdk er det også gråt, gråt, gråt. Så tak for varm inspiration!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *