Et glimt af hverdag – og af Danmark

Hvornår har du måske sidst set så smukke cupcakes? Nej, vel? Dem bagte Sofus og jeg i går aftes. Tirsdagsaktivitet som sendt fra  chokoladehimmelen til en femårig. Jeg synes vinteren strammer nu; hos os alle – heldigvis er der sne i dag, og det gør en forskel for ungerne, men mørket, kulden, de våde handsker og den der mangel på hverdagsenergi er altså en langsom kvæler. Fåret er en måned væk, og der går heller ikke længe før vi igen kan komme ud i kolonihaven.

Der er med andre ord virkeligt meget hverdag lige nu. Og så igen: Så snart vi finder en måde at holde en lille fest på, gør det noget ved trummerummen. Kagerne i går, og det bagefter at lade Sofus vælge hvem i familien, der skulle spise hvilket kunstværk gav aftenen noget særligt. Det samme gør udsigten til vinterferie, som kommer nærmere og nærmere.

Og så er det i aften, kl 2030, DR1 viser andet afsnit af anden sæson af Et Glimt Af Danmark. Jeg må jo ikke have telefon eller kamera med på de optagelser, så jeg har nærmest ingen fotos at vise. Men jeg fik sendt det her. Som er taget halvvejs igennem optagedagen, hvor vi fejrer Lars Aarups fødselsdag. Og faktisk kan jeg slet ikke huske hvem, der vandt i det afsnit, der bliver vist i aften.

2 Comments
Previous Post
Next Post