Tid til skærpet indsats (om forfald og andre omstændigheder)

Det er ikke ret mange år siden, at jeg tænkte over, hvor meget creme man egentligt havde brug for, og om det overhovedet gør en forskel. Nu er jeg blevet klogere, og har efterhånden forstået at det er mere end man tror, man lige kan gøre med hudpleje. Der er kommet så mange gode produkter på markedet, og så mange ting, der giver en mulighed for om ikke så at stille tiden tilbage for huden, så i hvertfald dæmme en smule op. Samtidig tror jeg vi er mange, der ikke har lyst til at se hverken yngre eller unge ud. Jeg er glad for, hvor jeg er, og godt tilfreds med tingenes tilstand, men jeg kan også mærke at jeg har brug for mere omsorg. Både udenpå og indeni. Min lidet poetiske mormor kaldte det for “det generelle forfald”, og måske er det der, der sker, måske er det også bare noget med at jeg nærmer mig 40. Der er to måneder til, og jeg kan lige så godt vælge at få gode vaner nu, som senere. Jeg er begyndt at bruge dette produkt fra BioEffect (som jeg talte med her for et års tid siden), som er en serum man bruger til øjenomgivelserne og nogle små masker man lægger under øjnene. De gør en forskel. Det er ikke bare fugt, men også en form for opstrammende virkning de små masker kommer med, og jeg er ved at få nogle hævede trekanter under øjenene, som sådan set gerne må være der, men ikke behøver at forhindre at jeg kan se ud af øjenene – og her hjælper BioEffects lille kasse med dims til øjnene. Du kan læse mere om det her.

fullsizerender-12

fullsizerender-11

4 kommentarer

 1. Kære Julia,
  Min mormor plejede at sige, at hendes rynker stammede fra hårdt arbejde og glæde. Jeg syntes, at hun var smuk. Hun havde den vildeste rosenhave, hvor de forskellige roser havde navneskilte .. Hun byttede gerne roser, og når hun så en dårligt passet rose, fx i Tivoli, så trak hun sin håndtaske frem og trak en lille skovl frem.
  Jeg tror, at det virkede – det med roser, hårdt arbejde og glæde – og derfor tror jeg, at du er på rette vej. Forestil dig, hvad en god creme oveni alt dét kan udvirke 🙂
  Knus og glædelig mandag!
  Gitte

 2. Kære Julia
  Det er så vigtigt med gode cremer, derudover er det vigtigt med olier indvendigt,
  Jeg tager kæmpenatlysolie, fiskeolie og hørfrøolie.
  Ha’ en god dag

 3. Rynkerne er ærestegn for god indsats. Kære Julia, du har såmænd intet at skamme dig over. I aftes genså jeg på TV2 Fri et afsnit hvor du først var med Cecilie Frøkjær og senere Felix på henholdsvis slots- og badehotel, og du holder dig særdeles flot. 🙂
  Så ingen grund til bekymring. God dag herfra

 4. Tak Henrik,

  Kære Anette – jeg tror faktisk aldrig har jeg hørt om kæmpenatlysolie. Det må jeg lige tjekke ud. Fiskeolie tager jeg også hver dag, og jeg kan mærke forskel på huden, når jeg ikke gør.

  Kære Gitte – det tror jeg også på! Det kommer indefra, og man er nødt til at passe på sin egen glæde også. Lidt som roserne. KH J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.