En enestående mulighed (og et fællesskab man gerne vil opleve)

Du ved det godt. Herude har vi talt om det MANGE gange. Om, at hvis bare vi dog kunne gøre et eller andet, som på en eller anden måde betød noget, og som viste at vi ikke tror på Trumps verdenssyn, eller det han repræsenterer. Noget som kan ullustrere at vi ikke tror på det kvindesyn der åbenbart er ok i visse kredse, eller den måde at gøre verden til et mere hårdt og u-forenet sted, som sker fra Brexit til Washington lige nu. Den mulighed er her. Og det tegner til at blive en fest.

I USA er der nemlig nogle der ved en ting eller 1000 om græsrødder. Om det virkelige folk (ikke dem Trump mener, han har styr på), og om hvordan man skaber en protestbevægelse. De har nemlig prøvet det før. En af de virkeligt tunge i den amerikanske borgerettighedsbevægelse er (vidunderlige) Gloria Steinem. Nå, men for at gøre en lang historie meget kort, så er en omfattende række af amerikanske græsrødder gået sammen om at arrangere en protestmarch mod Washington den 21. januar. Det er dagen efter Trumps indsættelse. Over hele verden bliver der nu arrangeret protestmarcher under navnet Womens March – og det gør der heldigvis også i København, i skrivende stund er der næsten 400 marcher i hele verden, samtidig. I København foregår det på lørdag den 21. januar klokken 14. Vi går fra den amerikanske ambassade og til Rådhuspladsen, og det tegner til at blive en fest. Meld dig til her.

Og ja, det sjove er jo så, at der er mange flere der kommer til Washington i anledning af Womens March end i anledning af Trumps indsættelse…

FullSizeRender

3 Comments
Previous Post
Next Post