Uundværlig serum + sol-kys i ét

Januar. Januar. Og derefter februar. Der er lang vej endnu, og alle kneb gælder, ligesom alle slags glimmer har en plads i vinteren. Sådan er det nødt til at være.

Jeg har en teint som en kummefryser med fregner, og derfor griber jeg nogle gange til ekstern hjælp. Når det kommer til selvbrunerprodukter, har jeg efterhånden fundet frem til at der findes et par fantastiske brands, og rigtigt mange, der ikke bliver så pæne, eller naturlige, som man ønsker sig. Med andre ord: Den orange familie bliver ikke anbefalet her.

Vita Liberata er en irsk brand (jeg har interviewet grundlæggeren her) som har specialiseret sig i at lave tanningprodukter til os, der ikke i forvejen kan prale af en anden basisfarve end små-blå. Uden at vi bliver orange. De har lanceret en serum med selvbruner til ansigtet. Den har samtidig en hel masse fugt og pleje, og bakker derfor fint op om antiageprodukter, hvis man bruger den slags. Den tørrer ikke huden hud, og hvis du bruger den efter eksfoliering er resultatet smukt og naturligt. De anbefaler at man bruger den i sin dagcreme – de siger tre dråber; jeg blander en enkelt i. Man kan også bruge den direkte på huden. Hele serien fås i Magasin.

fullsizerender-8

2 kommentarer

  1. Ha ha, da jeg læste dit indlæg kom jeg i tanke om dengang du spiste så mange gulerødder at du fik orange hænder…………:)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *