Gaven til din Pokémonjæger / Børn & Bøger

Elias er i gang med at læse sin første fagbog. Det er en meget flot måde at sige på at Elias er gået i gang med at finde ud af hvordan han bliver en endnu bedre Pokémonjæger, ved at læse sig til det. Og det kan jeg faktisk rigtigt godt lide. Bevidstheden om at man ved at læse sig helt ind i noget faktisk kan blive endnu bedre, gør en nørd som mig lykkelig helt ind i hjertet. Biblioteket og boghandleren kan flytte én, og kan bevæge én men de steder kan man også finde viden, som man selv er nødt til at gøre en indsats for at begribe. Ikke som i skolen, hvor man trods alt stadig får en masse serveret. Og selvom det nu blot er noget ganske letforståeligt om, hvordan man får de små digitale væsner til at lægge sig fladt ned for én, så er det da en begyndelse.

pokemon4

5 Comments
Previous Post
Next Post