Mandag & En vinder

Det er mandag. Og en god en. Jeg skal holde et seminar i dag for en virksomhed i Nordjylland, og jeg er på vej netop nu. Weekenden har været en af de få, jeg har om året, hvor jeg overvejer om jeg burde have noget mere festagtigt festtøj. Svaret var i denne weekend ja – til gengæld blev jeg – efter tre dage i træk med bobler og gode mennesker – virkelig glad for bløde bukser og ditto sko søndag. Julefrokosterne er nemlig over os, og i det her voksen-liv, hvor man er SÅ fornuftig, og SÅ meget hjemme, er der noget helt fantastisk over at bruge mere læbestift og rulle sig flere meter skinnende stoffer hen over en weekend, end det er nødvendigt / tilrådeligt for at stå på en legeplads.

Men der er flere fester på vej, og derfor kan jeg endelig trække en vinder af L’Oréal Paris-konkurrencen fra i sidste uge. Den heldige vinder blev: Anne-Louise Klein. Send din postadresse til: Julia@lahme.dk

2 Comments
Previous Post
Next Post