Kort weekend

Weekenden var kort – på en eller anden måde var det nemlig IGEN lykkes mig at glemme at det var første søndag i advendt, så netop denne søndag, samt i går, mandag havde jeg arrangeret et tekstforfatterretreat på Helenekilde badehotel. Billedet ovenfor er udsigten fra det rum, jeg sammen med min dejlige kollega, holdt kurset i. Det var første gang vi havde et todages Tekstforfatterretreat, og det var virkelig en meget stor fornøjelse. Deltagerne var dygtige, givende og sad alle med meget spændende daglige udfordringer. Sådan en fornøjelse. Så selvom weekenden var kort, føler jeg at jeg er strøget ind i ugen.

(Hvis du vil følge med i de kurser vi afholder, kan du skrive dig op her, til vores gratis MiniMagasin.)

Bortset fra det, er Sofus blevet syg i nat, vasketøjet hober sig op, og de ting jeg ikke kan finde, leder jeg efter i en af de tasker jeg ikke har nået at pakke ud fra de seneste ugers sigøjnerliv. Det er snart jul, siger jeg til mig selv – og glæder mig til næste weekend.

 

6 Comments
Previous Post
Next Post