Til dig, der også får en hektisk mandag

Sponseret af Lahme Kommunikation, fordi vi arbejder sammen med Tasteful Foods. I dag og i morgen holder jeg et udvidet tekstforfatter-seminar, som jeg har glædet mig helt vildt til. Det betyder også at mandagen bliver (endnu) mere hektisk end den plejer. Men jeg kender en dame, som har givet mig en af løsningerne på mandagsproblematikkerne, nemlig maden… Det der en gang lidt nedladende blev kaldt for færdigmad, har flyttet sig så meget at det nu er et reelt, velsmagende og sundt alternativ til enten en stresset mandag eller en pizza bestilt i farten. Jeg har prøvet to af retterne, og jeg er solgt. Det er Johan også. Ungerne spiser med, især af varianten Chicken Masala. Man går i Rema køber en bakke eller to, smider den i ovnen, og så er hele retten færdig. Og jeg er vild med det. Mandagen er løst.

Denne variant er Green Curry.

green-curry

Opdateret med eksempel på indpakning her:

chicken_tikka_masala

2 Comments
Previous Post
Next Post