Få styr på familien – med indlagt Chipsretreat

fullsizerender-11-2

 

Familiekalender. Nogle gange løber det én koldt ned ad ryggen ved tanke om al den koordinering, der skal få en gennemsnitlig familie til at komme igennem hverdagen uden at misse hverken madpakke, lektier, fødselsdage eller afhentning af et styks barn. Når gøglerlivet kører på de højeste tandhjul hjemme hos os, tænker jeg at Johan og jeg burde modtage klapsalver for bare komme igennem ugen. Andre gange slapper det hele lidt mere af, men helt nemt synes jeg ikke det er. Slet ikke efter Elias er blevet skolebarn, og hverdagen for ham også kræver mere end et almindeligt overblik.

 

Nogle gange synes jeg derfor simpelthen at jeg er blevet så voksen og så fornuftig at jeg får åndenød over mig selv. Så da jeg fandt forfatteren, tegneren og livs-realisten Maren Uthaugs familiekalender var jeg solgt. Den er nemlig ikke for voksen til at undvære hverkem nutella-dag, fridage eller chipsretreat (se nedenfor).

 

Den fungerer præcis som en klassisk familiekalender – bare inkl chips. Du kan finde den her. Det er for 145 mindre jagt på det perfekte voksenliv.

 

fullsizerender-8-2

7 Comments
Previous Post
Next Post