Gaveregn: Økologiske Delikatesser fra Urtekram & Urtekrams kogebog: Mere Smag Hver Dag

fullsizerender-6

Her hos os, arbejder vi sammen med og for Urtekram. Et af årets helt store projekter har været at være med til at udvikle, skrive og redigere Urtekrams første kogebog, Mere smag – hver dag. Den er inspirerende, gennemarbejdet og giver lyst til at kaste sig ud i nye projekter, med det økologiske for øje, men samtidig så det smager, og er nemt at gå til. I den anledning har jeg fået lov til at udlodde noget, jeg nærmest vil kalde for en “care packet” – en stor pakke bestående af økologiske lækkerier, og bogen der lærer dig at bruge dem på en ny måde. Du kan deltage i lodtrækningen om at vinde den på alle måder lækre pakke ved at smide en kommentar her inden torsdag aften klokken 20.

 

Du vinder:

Mere smag – hver dag

– Urtekram Chia & cocoa grød
– Urtekram Soltørrede dadler
– Urtekram Quinoa
– Urtekram Crumble Mix, cinnamon
– Urtekram Fuldkorns-woknudler
– Urtekram Søde abrikoser
– Urtekram Belugalinser
– Urtekram Hel boghvede
– Urtekram Incabær
– Urtekram Chiafrø
– Urtekram Tahin
– Urtekram Chia Butter
– Urtekram Pumpkin seed butter
– Urtekram Stødt kanel
– Urtekram stødt kardemomme
– Urtekram Vaniljesukker

 

 

fullsizerender-8

 

fullsizerender-3

fullsizerender-10

fullsizerender-9

fullsizerender-7

 

141 Comments
Previous Post
Next Post