London: Hjemme igen

London er pyntet op til jul. Det får København til at blegne en smule, må jeg sige. Johan og jeg var på kursus i London i forgårs. Vi kom hjem i går eftermiddags, og det var en virkeligt god tur. Vi fik ærligt talt ikke meget ud af kurset, men vi nåede at holde hånd og gå tur til og fra kurset, og det der med at komme væk sammen er altså nogle gange det vildeste. At have tid til hinanden, og tid til at snakke, tænke og gå i sammen, er for mig at se en meget stor luksus. Det er så nemt at glemme – ikke hinanden, men at tage sig tid til at være med hinanden, når der også er børn, arbejde, opvaskemaskiner, der skal tømmes og de uendelige mængder af koordinering, jeg nogle gange synes forældrelivet består af. Men det var egentligt ikke kun det jeg ville sige. Jeg ville også sige: LONDON! Hold nu op, jeg er vild med den by! Den er stor, tosset og excentrisk, og jeg forstår virkeligt godt nå trendspottere indenfor mode og mad, igen søger mod den by. Den er upoleret og skæv, og jeg kan virkelig godt lide den. Jeg tænker, at der ikke behøver at gå så lang tid, før jeg skal tilbage dertil. Måske endda uden arbejde, men tilgengæld med tid.

 

Her en dør, vi passerede. 

img_8587

4 kommentarer

 1. Var selv i London i november for et par år siden, og ja mængden af julepynt og mennesker er crazy. Næste sommer går vores sommerferie en tur til London i et par dage, og jeg glæder mig til at genopdage byen.
  I denne weekend er der dømt road (train) trip med børnene til Kbh for at besøge min savnede søster, drikke kaffe, trille pebernødder og se julelysene. Kbh er nu også dejlig og stor – når man nu er fra provinsen

 2. Hold da op for et dørskilt! De må have haft issues, eller også har de overtaget adressen efter et lidt uheldigt klientel..

  Jeg har stadig London til gode, men jeg håber det snart kommer til at ske. (Har tilgengæld været alt for mange gange i Munchen…)

 3. Jeg har været i London over 10 gange, men har endnu tilgode at opleve jul og pynt derovre. Det første billede får virkelig rejsetrangen op. Kh og god weekend. Birgitte

 4. Kære Birgitte,
  Åh de er virkeligt gode til jul. Som i latterligt gode til det!
  Og jeg havde præcis to timer til at nyde det. Det var slet slet ikke nok – lige til at tude over.
  KH
  J

  Kære CM – ja, de må have mødt nogle særlige mennesker om natten… Og den ny er skøn. Det er München også. Det er 15 år siden jeg har været der, men jeg vil SÅ gerne tilbage.
  KH
  J

  Kære Bitten,
  København er vidunderlig. Og hvor er det en god ide at lægge nogle Londondage ind i sommerferien. Måske jeg laver en copycat på dig der…
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *