London: Hjemme igen

London er pyntet op til jul. Det får København til at blegne en smule, må jeg sige. Johan og jeg var på kursus i London i forgårs. Vi kom hjem i går eftermiddags, og det var en virkeligt god tur. Vi fik ærligt talt ikke meget ud af kurset, men vi nåede at holde hånd og gå tur til og fra kurset, og det der med at komme væk sammen er altså nogle gange det vildeste. At have tid til hinanden, og tid til at snakke, tænke og gå i sammen, er for mig at se en meget stor luksus. Det er så nemt at glemme – ikke hinanden, men at tage sig tid til at være med hinanden, når der også er børn, arbejde, opvaskemaskiner, der skal tømmes og de uendelige mængder af koordinering, jeg nogle gange synes forældrelivet består af. Men det var egentligt ikke kun det jeg ville sige. Jeg ville også sige: LONDON! Hold nu op, jeg er vild med den by! Den er stor, tosset og excentrisk, og jeg forstår virkeligt godt nå trendspottere indenfor mode og mad, igen søger mod den by. Den er upoleret og skæv, og jeg kan virkelig godt lide den. Jeg tænker, at der ikke behøver at gå så lang tid, før jeg skal tilbage dertil. Måske endda uden arbejde, men tilgengæld med tid.

 

Her en dør, vi passerede. 

img_8587

4 Comments
Previous Post
Next Post