Efter festen: Lucinda, Anders, Anne Sophia, Ditte, Sille & Ulla

Weekenden har været en sand bogfest. Bogforum 2016 var så vidt jeg kan læse, den mest velbesøgte hidtil. Der er noget over det møde – mellem læsere, bogfolk og forfattere, som på en eller anden måde føles som meningen (ja, meningen), med at både læse og skrive. Der er tid til spørgsmål, overvejelser og diskussioner. Der er plads til at blive overrasket og forbløffet, og til at stifte bekendtskab med noget, man ellers aldrig ville have interesseret sig for.

Jeg var der alle tre dage og nåede at optræde (vist nok) 15 gange. 2 af gangene var med ManiFest-bogen. Billedet ovenfor er af Anne Sophia Hermansen, som interviewede mig på Gyldendals scene fredag, og om lørdagen var Ditte Giese sød at bruge sin lørdag på at tale med mig på Bogforums Lev Nu Scene. Jeg selv interviewede så forskellige forfattere som Peter Elsass, Pernille Melsted og Lucinda Riley (!!!). Jeg nåede at møde Jeanette Varberg, som skriver om Vikinger og skjoldmøer og at skåle med Ulla Terkelsen, og jeg nåede også bare at bladre i bøger og tale med bogfolk, som jeg ikke har set siden sidste år. Her nogle ganske få af højdepunkterne:

Sammen med Ditte Giese om ManiFest.

bogforum2

Med Anders Lund Madsen og Geo om bogen Før jeg forsvinder.

bogforum4

 

Med forfatterinden bag Calendar Girl-bøgerne, hvor jeg blandt andet hørte om, hvor tæt hun arbejder sammen med sine læsere. Meget, meget spændende.

bogforum

Og her med sjove, søde og kloge Lucinda Riley, som jeg interviewede to gange.

bogforum5

2 Comments
Previous Post
Next Post