Chock in the USA

Vi var nogle der vågnede op til lidt af en forskrækkelse i dag. At manden der ikke kan lide kvinder kan vinde et valg. At manden der vil bygge en mur mod Mexico rent faktisk løb af med sejren. At ham der er imod alt og alle, der ikke ligner ham selv, skal forene et USA, der synes endog ekstremt mangfoldigt. Jeg tror vi er mange, der må indse at vi ikke forstår en skid. At vi ikke ved noget om USA, og at der er befolkningsgrupper både i Europa, USA og Danmark som ikke føler sig hverken set, hørt, husket eller forstået. Og hvis hverken folketingsvalget herhjemme, Brexit i England eller nu, Trumps sejr i USA er et vink med en hel vognpark, så er det måske alle os med de såkaldt rigtige meninger, der er nødt til at sætte os bagerst i bussen og tage en rejse hen til de steder, vi ellers ikke vil besøge. Dét, eller vi kan læse denne artikel. Der er i hvert fald meget vi mangler at lære.

6 Comments
Previous Post
Next Post